almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Ta igen förlorade timmar.

Allmänt Permalink1
Varför sover man sämre när man är gravid? 🙊 man ska passa på att vila innan bebisen kommer men det är väldigt sällan man faktiskt sover en hel natt. Helgen som var tog jag verkligen igen förlorade timmar, jag spenderade största tiden i sängen 🙊 Sov några timmar här och där, och trots det somnade jag till natten så den extra sömnen har verkligen behövts. 
 
Men nu är det ny vecka och åter till jobbet, det märks att kroppen bär på ett barn. Allt är tyngre, till och med att andas är tungt. Blir svettig av allt spring i trapporna! 😅 igår blev det lite för mycket, trots att jag tog det lugnt  (tyckte jag). Det stramade och drog i magen så pass att det kändes i ryggen och tryckte neråt. Fick pausa några gånger och försöka ta det lugnt men var ensam SSK igår så det är svårt att ta det lugnt på jobbet då.. idag känns det i ryggslutet, det ömmar och gör ont. Blir inte många knop idag om ryggen får bestämma. Men alla apodos rullar ska ut 🙊 och alla medicin skåp ska gås igenom och vid behovs mediciner ska fyllas på. Men sen efter lunch är det team träff så då kan jag ta det lite lugnare.. 
 
Kämpa på ni också! 😘
#1 - - Anonym:

Man sover sämre för att kroppen ska "lära sig" att sova dåligt inför hur det kan vara att ha en bebis så att man ska vara van när barnet väl kommer och inte gå i väggen av trötthet när en bebis är beroende av en.

Till top