almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

God morgon.

Allmänt Permalink2
Eftersom att större delen av tentorna är gjorda (5 st) så har barnen fått vara lediga igår och ska vara lediga även idag. Men trots att dom är lediga så har dom stigit upp tidigt på morgonen. Inte passar vi på att sova ut!
Men för min del gör det vilket som eftersom att jag då får gjort min motion innan frukost vilket passar mig helt perfekt.
Jag skrev tidigare om att jag beställt en klänning till jul och nu har den kommit!
 
Precis som Sandra trodde så var det den här klänningen som jag valde. Den satt jätte fint! Mjuk i tyget vilket kan vara en fördel på julafton när man ska ha klänningen i flera timmar.
 
 
Den här klänningen köpte jag också och även den satt väldigt bra. Den sitter tight mot kroppen och framhäver kurvorna vilket jag tycker är fint. 
 
Men nu är det dags att ställa sig på motionsbandet och göra bort promenaden så att vi kan äta en god frukost tillsammans sen. Det är mysigare att äta tillsammans med någon än att sitta själv på morgonen, då kan man duka upp lite finare och tända några ljus.
 

Nya mått

Mätningar och bilder Permalink0
Då var det dags att ta nya mått, det är idag fyra veckor sedan jag gjorde min bukplastik. Den här tiden för fyra veckor sedan så stod jag i underkläderna och hade två kirurger som klämde och drog i min mage och använde min hud som en tavla för att måla upp deras blivande mästerverk, och vilket resultat!
 
Mått mässigt så har det inte hänt mycket sen årsdagen då jag sist skrev in mina mått här i bloggen så jag drar de som har minskat (resten är +- 0cm).
 
27 Augusti
Under byst/övre delen av magen: 74cm
Midjan/måttet över naveln: 76cm
Nedre delen av magen/"bilringen": 86cm
Så såg måtten ut på årsdagen.
 
28 Oktober
Under byst/övre delen av magen: 69cm (-5cm)
Midjan/måttet över naveln: 73cm (-3cm)
Nedre delen av magen/"bilringen": 84cm (-2cm)
Och dagens mått.
 
Så visst har den blivit mindre, konstigt vore det ju annars med tanke på att en stor bit av magen är bortplockad!
 
 
 

Välbehövt.

Allmänt Permalink0
Bion var verkligen en välbehövd paus mitt i pluggandet. Barnen tyckte att det var riktigt roligt och var helt upprymda efteråt. Lilleman var imponerad av effekterna (3d bio) och satt som ett tänt ljus genom hela filmen, han slet inte blicken ifrån duken! 
Väl hemma igen var det ett par trötta barn som nästan direkt somnade och jag satte mig och repeterade en gång till, genom att dra några varv genom gamla tentor. Har några kvar innan jag gör kväll så att jag får sömn inför morgondagen. Jag känner mig faktiskt lugn än så länge. Det ska bli skönt att få göra bort tentorna! Såna här tider när skolan kräver mycket och sömnkontot står på minus så behöver jag väldigt ofta påminna mig själv om varför jag gör det här och att det kommer att löna sig i slutändan, det gäller bara att bita ihop, kämpa och försöka göra det bästa av situationen. 
 
 
 
Till top