almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Ny vecka!

Allmänt Permalink0
God morgon! 
 
Fortfarande så vaknar jag flera gånger på nätterna, vänder på mig, somnar om, vaknar, vänder på mig, somnar om osv. Så håller det på hela natten. Heeeela natten. Hela helgen när jag har kunnat sova ut så har det blivit att jag har stigit upp vid 6-7 tiden ändå för jag har inte orkat somna om en gång till 😂 så inge sovmorgon den här helgen inte. Hoppas detta med sömnen slutar snart så jag får sova ordentligt igen. 
 
Men något positivt är att det äntligen börjar kännas som att förkylningen har släppt, herregud vad länge den satt i! Så idag ska jag åka en sväng till gymmet och mjukstarta lite 😊 vill ju kunna hålla igång trots graviditeten så man inte tappar allt, dock är det underhållning och inte byggning som gäller nu. 
 
Illamåendet verkar ha kommit tillbaka lite, fått spy 3 ggr på lite mindre än en vecka. Och mår svagt illa mot kvällen. Det är nog första graviditeten där jag mår illa så här länge, och där jag inte kan äta vissa saker. Som exempel sötsaker, jag kan äta det men undviker det helst. Får lite rysningar i ryggen av smaken av sött och sliskigt. Säkert eftersom jag spydde så mycket i början av graviditeten. Och det är ju faktiskt inte fy skam heller att inte kunna äta sånt när man är gravid och ska gå upp ett par kilon. 
 
En liten snabb uppdatering, bloggade faktiskt även när jag var gravid med de andra barnen. Dock raderade jag den bloggen. Men jag hann läsa igenom den 😊 så det är lite tanken nu, kunna gå tillbaka sen och läsa hur allt var när bebisen har kommit ut 😊

Passa på att vila innan bebisen kommer.

Allmänt Permalink0
Den kommentaren minns jag så väl från mina tidigare graviditeter, och jag minns också hur irriterad jag blev på att höra det för jag sov inte alls bra och kunde inte alls "passa på" att vila innan bebisen kom. 
 
Jag verkar även denna gång ha samma problem. Sover helt sjukt dåligt på nätterna, mycket på grund av att jag måste upp och kissa.. Sen somnar jag inte om.. Så då ligger jag vaken flera timmar och ja.. Ni kan ju gissa hur pigg jag känner mig sen på dagen där vid 16 tiden när jobbet är över för dagen 😅 men nu har jag även en punkt i ryggen som spökar, det gör så ont. Kan vakna på nätterna och känna hur den ilar vid varje andetag. Det är en punkt jag får med jämna mellanrum, så jag verkar ju ännu inte har lärt mig att stretcha ordentligt trots att jag vet hur jag ska göra för att skiten inte ska dyka upp igen 🙊 
 
Så nu är jag trött för att jag inte kan sova på nätterna när jag måste upp och pissa.. I början av graviditeten sov jag massor men var så oerhört trött på grund av själva graviditeten 😴 längtar tills jag får sova en hel natt! 

Vår nya familjemedlem.

Graviditeten Permalink0
Tanken var inte alls att "gå ut" med vår lyckliga hemlighet så här tidigt, men eftersom det kommit till min vetskap att nyheten börjat komma ut så valde vi att gå ut "offentligt", står det inte på facebook så har det aldrig hänt! Skämt och sido. Så nu har vi gått ut med det.
 
7 blir 8. Mitt fjärde, hans tredje och vårt första <3
 
Än så känns det som något vi bara säger, det känns overkligt. Det är svårt att förstå att det i min mage finns en liten bebis som växer mer och mer för varje dag, en bebis som snart kommer ut till oss och förändrar våra liv.
Jag som inte skulle ha några fler barn. Det var jag helt säker på när min minsta låg i min mage, då hade jag ställt in mig på att den graviditeten var min sista så jag njöt verkligen av den graviditeten. Men sen dök ju denna underbara människa upp från ingenstans och totalt vände upp och ner på mitt liv.
Han som verkligen kompletterar mig och gör mitt liv så mycket bättre. Han finns alltid där, han älskar mig för den jag är och är helt underbar med mina barn, som om de vore hans egna. Och det absolut bästa, han älskar mig med mina fel och brister. Jag kan inte minnas sist jag var så här lycklig, sist jag var så här oerhört kär.
 
Så nu ser det ut så att vi i början på nästa år blir småbarns föräldrar. Och det är inte bara vi som ser fram emot detta utan även alla syskonen. Varje vecka när vi byter vecka så vill de höra hur stor bebisen har blivit och vad den nu kan, så vi läser varje vecka i en app som beskriver detta. Så att även barnen är glada inför det nya barnet känns så skönt. En liten smula som är så efterlängtad och älskad av hela familjen.
 
 
Till top