almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Första dagen klar!

Allmänt Permalink0
Ja nu vet vi vad som väntar de här första veckorna av den sista terminen. Vi har även haft en träff med handledaren så nu är vi igång. Imorgon är det gruppträff för att börja söka artiklar så vi får se om det ämne vi har valt går att skriva en uppsats i, det brukar vara ca 30-35st artiklar i en uppsats. Puh.. så det gäller ju att syftet vi har valt leder till en bra artikelsökning! 
 
Imorse var jag ute och sprang en kort runda, endast ca 20min. Men en kortare runda är bättre än ingen runda alls! Mitt mål är att få in 5st morgonrundor nu i veckan och 4st gympass, jag är nu inne i två lugnare veckor så tänkte då klämma ihop lite i träningen så att det endast är fyra pass istället för fem. Så idag blev det rygg och axlar! Passet var lite segt i början men när jag väl var uppvärmd så kom energin och passet blev riktigt bra. Man är inte alltid supertaggad inför varje pass men jag brukar ändå fullfölja alla mina pass som jag har planerat in, annars är det lätt hänt att latmasken växer! 

Pip pip pip..

Allmänt Permalink0
Länge sen klockan ringde 5.00 på morgonen 😴 Vi bestämde oss för att stiga upp varje morgon kl 5 måndag-fredag den här veckan för att göra bort morgonpassen redan innan frukost så det är bara att stiga upp och dra på sig kläderna. Upp och hoppa! Idag startar skolan. 
 
 

Sista dagen

Allmänt Permalink0
Då var söndagen här. Och sista dagen på en 3 månaders ledighet från skolan, var for tiden? Poff sa det bara så var den över och imorgon startar skolan igen, och ska jag erkänna så är det lite blandade känslor. Det ska både bli roligt och även skönt, just för att vi kommer tillbaka till rutinerna igen. Men även otroligt tungt och jobbigt. Vi startar nämligen med c-uppsatsen! Men tack och lov skriver jag med en jag redan skrivit flera uppsatser/rapporter med så jag vet redan i förväg att vi funkar bra ihop så jag vet också att arbetet kommer att bli bra. Men det är vägen dit, välja ämne, söka evidens osv som är den jobbiga biten. 
 
Så hösten blir tuff, det vet jag redan nu. Men utmaningar stärker oss, så det är väl bara att välkomna hösten! En termin kvar och sen är det dags att börja jobba igen och den här gången som sjuksköterska. Kan inte låta bli att tänka tillbaka till den där nervösa dagen när jag gick mot aula aurora, där vi skulle ropas upp. Jag hade ett helt zoo i magen, spänd över framtiden. Sjuksköterska är något jag alltid har velat bli och den dagen slog det mig att nu äntligen är det dags. Och nu 2.5år senare så står jag och nosar på mållinjen, snart får jag gå i mål. De här åren har gett mig otroligt mycket, många fina minnen och en ryggsäck full med erfarenhet och kunskap som jag längtar tills jag får använda och utveckla mer.
 
Men en dag kvar i "friheten". Och morgonen startades med en morgonpromenad med minstingarna till ICA där äldsta och pappan hämtade oss. Det märks att hösten är på väg, åh vad jag älskar hösten! Väl hemma igen åt vi alla en god frukost och snart ska vi åka iväg för den sista löprundan för den här veckan, kanske jag klämmer in ett sista gympass också. Och sen njuta av söndagen!
 
 
 
Till top