almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Grymt pass!

Allmänt Permalink0
Vilket pass jag körde ikväll! Tog mig en liten powernap när gubben kom hem och vaknade sprängfylld av energi så när barnen hade lagt sig så gick vi ut i garaget och tränade, länge sen jag hade sån pump som jag hade ikväll. Så ivrig och så sugen på träning! Armarna är en av de muskelgrupper som jag verkligen älskar att träna. Resultat kommer ganska snabbt och vad är man ute efter när man tränar? Jo resultat. Kanske är det för att man har mindre fett på armarna? Ingen aning. Men jag upplever det så.
Provade Marie Mollstedts träningsupplägg för armarna ikväll och la till lite andra övningar också. Det kändes i armarna hela passet! Och det lär kännas imorgon också. Mina armar just nu är som spagetti. Blev inge bröst ikväll utan bara biceps och triceps plus lite axlar också. Så bröst får köras imorgon istället!
Efter passet blev det en svettig och rask promenad på bandet. Hääärligt! Nu kommer jag sova som en bebis inatt.
 
Bjuder på lite form bilder också, allt för få av såna! Det börjar synas att jag tränar. Inte lika rund och go något mer utan nu börjar jag vara hård också ;)
 
Ospänd arm.
 
 En blyg liten kula. Men nu börjar den sakta att krypa fram!
 
 Underbart pass! Lycklig och slutkörd efter ett hårt pass. Håret står åt alla håll och kanter men som man brukar säga: Är man snygg efter ett pass så har man inte kört hårt nog!
 
Kämpa på och ge aldrig upp! Allt går bara man har viljan att kämpa för det! Det är tungt och det tar tid men det är värt det i slutändan.

Dripp dropp.

Allmänt Permalink0
Vilkey otroligt trist väder det är utomhus. Jag som var sugen på en långpromenad! Jag får hoppas på ett uppehåll senare idag så kanske jag kan ta en joggingrunda. 
Min morgon startade så där lagomt bra. Ställde klockan riktigt tidigt och tänkte ta en promenad utomhus. Men mina hörlurar gick inte att hitta nånstans! När jag väl hittade dom, efter en massa morrande och flera svordomar, så upptäcker jag att någon har haft sönder ena luren. Suck.. blev smått less så jag tog en kort runda med hunden och sen en tur på bandet med mina stora hörlurar som jag har när vi sänder med skolan. Väldigt klumpigt men det gick! Jag föredrar musik i öronen under mina promenader när jag är ensam. Så eftersom att mina hörlurar är sönder så måste jag fixa ett par nya.
 
Nu ska jag ta och mysa med barnen framför en film så kanske dom vilar lite så att jag också får vila lite. Trött efter en tidig morgon. Ikväll blir det att träna armar och bröst, härligt! 
 
 

Försöka går ju.

Allmänt Permalink0
Jag vet inte om jag har ställt min väckarklocka fel eller om jag har snosat den i ett desperat försök att få lite extra skönhets sömn, men ringde gjorde den i allafall inte. Min mobil är ju en sån där fräsig och modern mobil så man kan inte bara ställa in tiden utan man måste även ställa in dagen också, varför? Så ibland glömmer jag bort att ändra dagen. Tack och lov har det aldrig hänt en dag när jag måste upp och jobba eller åka till skolan.
Vaknade vid klockan åtta av att en av mina döttrar stod i dörröppningen och pratade tyst för att väcka mig. Gullunge! Så upp och servera frukost för att sedan ta en tur på motionsbandet. Just såna här mornar är jag glad att jag köpte ett motionsband. Grått och trist ute så en promenad med barnen ute kändes inte speciellt lockande, men gå på bandet inomhus med fläkten igång, perfekt! Så jag tog mig en PW på 30 minuter och svetten bokstavligen rann, en fördel med att gå på ett band. Samma fart passet igenom, inga små "dippar" här och där var man sänker farten utan farten på bandet är konstant. Nu ligger frukosten i magen och jag väntar på min man som är på väg hem på lunch och då ska jag smita in i garaget och träna magen. Skönt att få göra bort motion och träning på dagen, speciellt när man ska jobba kväll och inte vet hur man känner sig när man kommer hem sent på kvällen.
 
 
 
Till top