almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

I all hast.

Allmänt Permalink1
Jag bjuder på ett snabbt inlägg för att visa att jag lever. Jag har verkligen haft fullt upp den senaste tiden med både studier och jobb, samt allt där utöver som husshållsarbete och barnen.
Nu så här idag känns det, jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Men snart kommer skjutsen till luleå, för idag är det LTU som gäller. Vi ska ha laborationer i kommunikation. Bemötande är ju en del som våden får ganska mycket kritik för, så det är just det vi ska få lära oss mer om idag, hur vi ska bemöta våra patienter på rätt sätt för att undvika kränkning och onödigt lidande med mera.
 
Träningen har fått ligga vilande några dagar för jag har verkligen inte hunnit med det, eller haft orken till det. Så jag har fått prioritera motionen istället. Men om orken finns där ikväll efter en hel dag på skolan så ska jag försöka dra ut röven till garaget och träna lite ben/rumpa. Hellre en kort träning än ingen alls, eller hur?
Hoppas träningen går bra för er och att ni håller motivationen uppe, utan motivation är det svårt att känna glädje i sin träning. Nu måste jag rusa vidare och samla ihop det jag ska ha med mig till skolan. Hoppas ni får en bra dag!

Underbara träning.

Allmänt Permalink0
Dagens träning bestod av intervaller och sedan ett ben/rumppass. Älskar intervaller! Att få springa allt man kan och sedan återhämta sig en stund med rask promenad för att springa allt man kan igen. En bra uppvärmning också innan träning. Längtar tills snön smälter bort så jag får börja springa utomhus igen, visst kan jag göra det redan nu men då behöver jag nya skor och pengarna behövs i andra hål just nu. 
 
 

Lilla lördag.

Allmänt, Bukplastik 2013 Permalink2
Tidigare när jag var på återbesök för magen så berättade kirurgen att det kan kännas som att det kliar på magen men att hur mycket man än kliar så hjälper det inte för att det är på insidan det kan "klia" under läkningsfasen. Då förstod jag inte vad hon menade, men det gör jag nu. På vänster sida om naveln har jag en typ brännande kliande känsla och hur mycket jag än kliar eller klappar på huden så slutar det inte. Men det avtar mer och mer för varje dag. 
 
Magen från sidan, lite svullen under ärret men det var värre tidigare. Men efter att ha sovit med gördeln två nätter så börjar det att ge med sig. 
 
Framifrån (okej, det ser ni ju säkert!). Det är tejpat med den smala tejpen, och då får jag tejpa med flera små bitar för att kunna täcka ärret,  därav ser tejpen konstig ut. Gillar inte den smala tejpen för den lossnar så snabbt men den tjocka satt så hårt att jag efter några gånger råkade dra av lite hud. Ärret på sidorna har på den senaste tiden bleknat väldigt mycket. I mitten är det ännu mörkrosa/lila. Men som jag sagt flera gånger, jag är otroligt nöjd över min mage. Visst har jag en hel del bristningar kvar men det stör mig inte. Älskar min nya mage. 
 
Till top