almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Sträck ut!

Allmänt Permalink0
Igår blev det ben och rumpa på gymmet, vi dammade av några gamla övningar och det känns idag. Men det är precis som det ska vara! Hon jag tränar med sa för flera månader sedan att hon aldrig skulle börja gymma! Men hon hittade glädjen i träningen och fick upp suget efter ett gympass och insåg hur skön känslan är efter ett hårt pass. Tidigare föredrog jag att träna själv, men idag tränar jag väldigt sällan själv. Det ger så mycket när man hittar en bra träningskompis, när det blir ett utbyte och båda drar nytta av det. Som igår när vi körde squats med fri stång. Är man två så kan den ena stå bakom och passa ifall det blir för tungt och hjälpa till lite så man orkar de sista repen, det går att köra mycket tyngre när man har någon som finns bakom en. Är man ensam finns det en liten rädsla att man ska tippa bakåt eller att man ska göra sig illa. Så ju fler, desto roligare!
 
Nu ska jag dra ut mina ömma ben på en promenad så jag får mjuka upp musklerna. Inatt bär det av på jobb! Efter månader med bara pluggande kände jag att jag ville jobba lite, tog inte många minuter så hade hela veckan full! Bäst att passa på när barnen är hos deras pappa. 
 
 

Dags för nya möjligheter.

Allmänt Permalink0
Just nu är jag i ett stadie där jag verkligen känner att vad som helst kan hända, det kan gå åt vilket håll som helst. Allt är oskrivet och möjligheterna är många, i allt och mycket. Jag pratar inte om något specifikt utan i allmänhet. Det känns verkligen som att allt för en gångs skull går väldigt bra. Förra året har bestått av många "gupp i vägen" så att det här året hittills startat väldigt bra och ännu verkar gå framåt känns verkligen helt underbart! Mycket beror verkligen på alla jag har i min närhet. Varenda en av dem bidrar med något positivt! 
 
Träningen fortsätter också att gå framåt, jag är även där inne i ett flyt. Jag är väldigt nyfiken på att se hur långt jag kan komma med min kropp, alltså hur den kan utvecklas genom träningen. Fascinerande att se hur den förändras från månad till månad när musklerna blir mer och mer tydliga. Bara det i sig ger en motivation till att fortsätta, nyfikenheten drar mig framåt och ger den där pushen som behövs. Jag skulle kunna pressa mig lite hårdare men känner att tempot än så länge funkar helt utmärkt! Kan man föreställa sig det i huvudet, så är allt möjligt. Mycket handlar om den inställningen man har, det är enbart en själv som sätter käppar i hjulen och ingen annan. Så med en bra inställning och en bra attityd så kommer man oerhört långt!
 
 
 
 

Utveckling

Allmänt Permalink0
Tidigare jämförde jag bilder för att se om jag blev mindre, man ser ju sällan själv när man förändras och därför är bilder otroligt bra att använda sig av. Men nu mer jämför jag bilder för att se om jag har blivit större, om musklerna är större och mer tydliga. Och jag hittade faktiskt en bild på min överarm som är precis från början innan jag började träna, precis när viktminskningen var färdig och målen ändrades till att bygga muskler. 
 
 
Och visst är det en tydlig skillnad. Både axeln och min biceps är mycket tydligare och framför allt större idag. Härligt! Träningen gör det den ska så det är bara att fortsätta framåt.
Till top