almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Gäsp!

Allmänt Permalink0
Den här natten har verkligen varit snål med sömn. Det blev inte många timmars sömn och knappt nå sammanhängande så är jag trött idag? Nå så fruktansvärt. Tidig morgon för att hinna i tid till ett möte jag har inbokat idag. Hur kommer det sig att man sover som värst när man som bäst behöver sömnen? Lustigt det där. 
 
Nu ska jag gäspa vidare och försöka gnugga sömnen ur ögonen. Ha en underbar dag! 

Dag 3.

Allmänt Permalink0
Tredje dagen utan snus och än så länge går det helt problem fritt. Inte tänkt tanken ens på att ta en snus och känner inte heller "saknaden" efter snusen som man brukar. Men det är nog mycket för att jag hade bestämt mig för att sluta, är man inte helt säker så är det svårare.
 
Fältstudien är över och det är böckerna som gäller igen. Men nu känns det mycket roligare att läsa allt, fältstudien gav en påminnelse om varför jag tog det här steget i första taget. Så motivationen till att läsa fick sig en putt åt rätt riktning.
 
Träning har jag hunnit med 2ggr den här veckan. Mitt mål var tre så idag blir det träning. Mål är till för att uppfyllas, och att misslyckas med ett mål på grund av lathet är inte godtagbart. Så idag blir det träna, ta ett varmt bad och sen en tidig kväll. Nästa vecka kommer att bli kämpig! Så jag ska passa på att njuta av den här dagen, den sista lugna dagen på den här lugna veckan. 
 
 
 

Slut med nikotin.

Allmänt Permalink0
Jag vet inte om jag har skrivit om det tidigare att jag snusar? Det gör jag. Men har sen några veckor tillbaka bestämt mig för att sluta. Så för att inte misslyckas så började jag mentalt att förbereda mig och sedan trappa ner och har de senaste dagarna varit inne på 2st om dagen. Idag är den där dagen som jag ska sluta. Sista snusen från dosan ligger tryggt i munnen och jag måste erkänna att den inte smakar lika gott som tidigare. Egentligen ska man inte berätta till andra att man slutat med något för det är alltid någon som ska kommentera något negativt som att man inte kommer att klara det och så vidare. Men för min del känner jag att om man berättar det så blir man mer tjurig och verkligen orkar stå emot suget som kommer att komma. Man vill verkligen bevisa att man klarar det. Så imorgon är dag 1 utan snus eftersom att jag idag tar den sista! Det går en massa onödiga pengar på nikotin som behövs på andra ställen. Sparar inga stora summor per månad men på ett år handlar det om tusenlappar. So here we go! Mot ett nikotinfritt liv.
Till top