almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Tisdag!

Allmänt Permalink0
Vilan är över och det är träningsdag! Fuskade fasktiskt igår och drog iväg för ett konditionspass med en kompis, ajabja. Men det var skönt och jag sov som ett litet barn efteråt.
Idag är det kondition i form av löpning, var planen iaf men jag är sugen på att cykla så jag får se. Men sen blir det armar + axlar och kanske lite bröst. Är extremt dålig på att lägga in en enkom dag för bara bröst, men jag får in det i nästan alla andra pass så det känns så dumt att enkomt bara träna brösten.
 
Men innan det är träning så ska barnen väckas och matas så dom är redo för dagens äventyr! Så upp med barnen och sen iväg och göra sig av med en massa energi!
 
 
 

Myrkryp i benen!

Allmänt Permalink0
Förra veckan bjöd på en hel del träning, hårda pass varvat med kondition så en del dagar blev det dubbla pass. Med den intensiva veckan kände jag att det behövdes två vilodagar. Men nog är det svårt att vila när man vill iväg och träna! Idag är sista vilodagen så gissa om jag längtar till imorgon? Det ska bli otroligt skönt att få träna igen, och jag har redan planerat in träningen för morgondagen, det blir dubbla pass med kondition först och senare ett styrkepass.
Det tåls att upprepas, är så otroligt härligt att ha kommit igång! Energin är verkligen på topp och jag njuter av varje pass. Gymmet är verkligen något jag älskar. Passen blir mer och mer tuffa, precis som det ska vara. Jag har tagit upp några av mina gamla övningar från då jag körde mycket HIIT, så kroppen är en hel del mör ibland.
Jag vänjer mig väldigt fort så lite mer utmaning i träningen skadar inte. Sen tränar jag nu med tre andra, så vi peppar varandra. Det blir nästan ibland som att man tävlar lite, kan dom så måste jag kunna! Sen inspireras man också, man ser den andra köra en övning och då vill man själv testa så man lär sig otroligt mycket.

Mitt mål just nu är att komma i en bra form till sommaren, det vill säga få fram musklerna lite mer. Arbeta med min triceps som är otroligt blyg och svår att få fram. Så armarna ska formas och självklart rumpa och lår, vilken tjej tränar inte dom delarna? Axlar, bröst och rygg är delar som jag bygger ganska lätt, ja och mage då såklart för där har jag ju sex rutor redan. Men resterande delar kräver hårdare träning och mer disciplin!
Sen jobbar jag såklart med flåset, jag har ju ännu inte sprungit ett lopp! Det var ett av mina "att-göra-under-året" saker, men så blev det inte riktigt. Så till nästa år ska jag väl få det gjort. Men det blir väl lite så när livet tar oväntade vändningar. Allt blir inte riktigt då som man hade tänkt sig. Men tur är ju att man återhämtar sig och kommer tillbaka på banan igen. Och nu är jag verkligen tillbaka och har orken att göra det jag älskar!
 
 

Spring med vinden

Allmänt Permalink0
Idag blev det två vändor till gymmet, först styrka på morgonen och sen ett konditionspass där större delen bestod av löpning. Passade på att inviga mina nya skrikrosa byxor och jajjemen, dom var perfekta! Sitter bra och sköna att både träna och springa i. Bia Brazil heter byxorna, har ett par svarta och nu ett par rosa. Dom är lite dyrare men verkligen värda varenda krona. 
 
Stötte även på en söt pingla idag som peppade mig att komma igång med löpning utomhus igen, så efter lite surr om broddar osv så klickade jag hem ett par icebugs. Förra vintern var jag mer aktiv inomhus och i år tänkte jag försöka ändra på det. 
 
Så otroligt härligt att vara igång ordentligt igen! Älskar varenda sekund och längtar efter nästa pass direkt jag går ut genom dörren. Allt går bara man har viljan! 
 
 
 
Till top