almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Ny vecka.

Allmänt Permalink1
Förra veckan fick jag in fyra träningspass, kändes otroligt härligt! Det känns verkligen skönt att vara igång och jag kan verkligen inte förstå att det har blivit så oseriöst de senaste månaderna med halvdana försök till att komma igång? Visst har orken inte riktigt funnits där, men sen när man tränar så fylls man ju av energi, humöret blir mycket bättre och det är ju inte helt fel för oss som har humör svängningar vid mens! I och med att det är ett tag sen jag tränade ordentligt så har självklart träningsvärken infunnit sig, på en del udda ställen faktiskt. 
 
Idag har jag hunnit med två pass, först armar och bröst på förmiddagen och sen ben och rumpa nu på kvällen. Så nu är jag sådär härligt trött i kroppen så sängen lockar! Men först måste jag förbereda inför systerdotterns kalas som är imorgon. Kidnappade ju syrrans dotter när jag åkte hem från skåne så även detta året ska hon fira sitt kalas uppe i norr. 
 
Blir ett halvdant inlägg idag, är så trött i huvudet så jag orkar inte riktigt anstränga mig. 
 
 
 
 

Riiiiiiiing!

Allmänt Permalink0
Det är ju det där, när man börjar tidigt och vill hinna med en promenad tidigt. Istället för att sova längre så får man stiga upp tidigare. Det känns när klockan ringer, kroppen är trött och ögonen fulla av grus men när man väl har fått sträcka ut den trötta kroppen så börjar promenaden att kännas mer lockande. Om jag börjar tidigt så tar jag min promenad till jobbet så slipper jag gå upp allt för tidigt och äter sen frukost på jobbet. Och även om det är jobbigt att stiga upp tidigt så är det skönt att göra bort promenaden direkt på morgonen så har man det färdigt och kan med gott samvete spendera resten av tiden under dagen till annat. 
 
Igår körde jag armar, det känns idag! Jag blev lite väl ivrig och gick in lite väl hårt med vikterna så idag känns mina armar som stela darriga spagetti armar. Magen känner jag knappt av men där får jag sällan träningsvärk nu mer, får en mer såndär mysig trötthetskänsla? Slängde in lite magövningar mellan armövningarna, blandar ju i princip alla mina pass. Till kvällens träningspass har jag inte riktigt bestämt mig för vad det blir, ska jag köra rygg eller ben/rumpa? Kanske rygg kombinerat med några ben/rump övningar? Två flugor i en smäll. Jag får se, men nu är det dags att krypa ur täcket och packa väskan. Jobbet kallar och det var ju den där promenaden innan! Så här kan jag inte ligga kvar och slöa. Kämpa på ni därute! 
 
 
 

Jag njuter!

Allmänt Permalink0
Det gör jag verkligen. Sista tentorna är skriva, tentorna blev godkända, rapporterna blev godkända så därmed är kurserna stämplade som avklarade och jag kan nu helt och fullt njuta av ledigheten. Att jag jobbar under sommaren känns ändå som ledighet, för när jag kommer hem så är det inga tentor som det ska pluggas till eller laborationer som ska förberedas inför eller fältstudier där rapporter ska skrivas och så vidare. Väl hemma är det bara barnen och hunden, så all min tid kan jag ägna till dom. Det känns underbart! Så jag njuter, till max! Just nu känns livet helt underbart.
 
Att jag börjat jobba regelbundet och kommit igång med motion/träning känns i hela kroppen. Glädjen sprudlar inom mig, energin smyger sig tillbaka och musklerna känns trötta på kvällen och lite sådär lagomt ömma. Som det ska göra! Jag sover gott igen vilket har som följd att jag känner mig piggare på dagen. Jag är på väg upp igen från en ordentligt trött period, tillbaka till mitt rätta jag.
 
 
 
   
Till top