almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Its game time.

Allmänt Permalink0
Jag är ganska förtjust i citat, speciellt tränings citat som peppar. Och jag hittade en tidigare på instagram, eller det är väl inte direkt ett citat men sak samma:
 
2013 was practice
2014 was the warm up
2015 is game time!
 

Och om ser jag tillbaka till min egen träning så stämmer det otroligt bra. Inget händer över en natt, det tar år att nå sina mål när precis som jag och även många andra startar med en övervikt på +50kg. 2013 samlade jag en hel del kunskap om träning och kost, jag tappade en hel del i vikt under agusti 2012 - augusti 2013. Så 2013 bestod mycket av förberedelser inför det kommande året, 2014, när jag ordentligt skulle ta tag i träningen.
2014 har bestått mycket av hård träning för att bränna bort fett på kroppen för att få fram musklerna bättre, samla på ännu mer kunskap om hur jag ska lägga om träningen för att nå mina egna mål. Jag letade gym och provade på några och skaffade inte bara ett utan två gymkort.
Nu inför 2015 har jag satt upp nya mål, nu ska musklerna byggas och kroppen ska formas till ordentligt. Det ska bli mitt år och nu jävlar, nu är det dags. Nu är jag redo att ta tag i det ordenligt. Its game time.
 
I slutet av 2015 vill jag kunna stå där och se tillbaka på året och tänka "Jävlar vilket år det har varit!" och vara nöjd över resultaten utan att känna att jag hade kunnat göra det bättre. Det handlar inte om att inte vara nöjd med sig själv, för jag kan stolt stå i underkläderna framför spegeln och känna mig nöjd. Men jag vill ha mer muskler och när jag vet att jag klarar det varför inte försöka?
 
Men summerar jag 2014 så absolut kan jag klappa mig själv på axeln och säga "Fan Malin, det där gjorde jag bra!" men "Nu växlar vi upp och kör ännu hårdare!"
 
 
 

Stå emot.

Allmänt Permalink1
 
Det är konstigt hur lätt det är kvällen innan att säga "Imorgon ska jag stiga upp tidig och dra ut för en springrunda!" medan man morgonen efter nästan gör allt för att slippa. Där var jag kvart i fem imorse. Men nyåret är snart här och inte kan vi väl avsluta året dåligt? Nej då. Så nu ska jag dra på mig kläderna och dra ut på en runda! 
 
 
 

Fredag

Allmänt Permalink0
Vem älskar inte fredag? Idag är den här igen, underbara fredag! Imorse tänkte jag bege mig ut på en joggingrunda men jag kände mig så frusen så ursäkterna vann och jag somnade om. Med tanke på alla morgonturer plus gymbesök 5 på morgonen så kände jag lite att idag kunde ursäkterna faktiskt få vinna. Man kan inte alltid vara megatjurig och envis. Ibland måste man få ge med sig och bara vila, för även vilan och sömnen är ju en viktig bit i träningen. Men senare på dagen när kroppen var påfylld med massa energi så blev det en intervall runda på löpbandet och ikväll blir det nog mest troligt ben/rumpa som får jobba i gymmet, men eventuellt kanske jag tar mig en ledig dag? Vilat massor den här veckan känns det som, motivationen är väl inte på topp direkt men den är på väg upp igen. Dipparna kommer hela tiden och det gäller att kämpa sig igenom dom, för dom försvinner ju. Och eftersom jag än så länge gjort de pass som varit planerade så kan jag med gott samvete ta en vilodag till.
 
Inte många dagar kvar av det här året, sakta men säkert tickar de sista resterande dagarna ner, de blir färre och färre och snart är det dags för raketer och nyårspussar. Det här året har bjudit på en hel del utmaningen och det är en trött jag som välkomnar ett nytt år, en chans att starta om och stänga igen ett dåligt kapitel i mitt liv. Det har varit ett tungt år med många tuffa och jobbiga händelser. Men trots allt det jobbiga så har jag utvecklats oerhört som person. Jag skulle väl kanske säga att jag har haft en livskris? Min värld slogs omkull och jag var tvungen att hitta tillbaka till mig själv, eller till en ny jag? En ny jag skulle jag nog mer kalla det, för jag är inte samma person som jag var för ett år sedan även om många bitar av mitt "gamla" jag är kvar. Jag är ju fortfarande Malin, trebarnsmamman och heltidsstudenten, men mycket har hänt och vi alla utvecklas och förändras av alla händelser vi ställs inför. Efter nyåret är det bara ett år kvar av studierna. Sen är jag inte ens student mer! Så 2015 bjuder på ännu mer studier och 2016 är det dags att börja söka jobb, som sjuksköterska. Men först betar vi av 2015, dag för dag. Efter det här året så kan nästa år bara bli bättre. Jag ska fortsätta jobba med träningen och formen. Jag ska komma dit jag tidigare bara trodde var möjligt i mina drömmar, jag kan och jag kommer klara av det.
 
 
 
Till top