almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Ett bra avslut

Allmänt Permalink0
 
Dagens runda. Det blev en bra runda för mig och hunden. Från oss hem till pappa där jag blev bjuden på frukost och kaffe. Men sen blev det bilen hem! 
 
Kvällens pass blev ett pass för ryggen och det blev verkligen ett hårt pass. Min bror följde med och tvingade mig att ta samma vikter som honom. Tungt som fan men jag klarade det. Fick lära mig några nya övningar samt tips på hur jag kan utveckla de övningar jag redan kör, så det var verkligen ett givande träningspass och träningsvärken lär visa sig ganska ordentligt imorgon. Puh, totalt slut just nu och jag lär sova som ett litet barn inatt. Så återigen (det tåls att upprepas!) våga utmana dig själv, för du klarar mycket mer än vad du tror. 
 

God morgon.

Allmänt Permalink0
Efter en sovmorgon så är jag laddad med ny energi och den tänker jag använda till en frisk promenad med ny musik i mina öron. Några av låtarna är faktiskt från Miley Cyrus nya skiva, rekommenderar er att lyssna. När man har lyssnat om och om på samma låtar så är det skönt med lite nytt i öronen så att man längtar till promenaden. Så ladda telefonen med ny musik,  dra på er kläderna och ut på en härlig morgonpromenad. Du är värd en bra start på dagen, var rädd om dig själv och ta hand om dig själv. 
 
 

Skynda framåt

Allmänt Permalink0
 
 
Det där är dagens runda. Även om det var otroligt kallt så var det faktiskt väldigt skönt. 
 
 
Nog syns det att det inte var varmt ute. Men så länge man klär på sig ordentligt så fryser man inte! 
 
 
Och här har ni magen idag. Vet inte om jag har reagerat på tejpen, men på mitten av ärret har det blivit ett sår? Till höger är det ett födelsemärke men det röda i mitten av ärret är såret. Luftade ärret hela dagen igår, egentligen av misstag för jag glömde bort att tejpa efter duschen, så det kanske går till sig. 
 
Till top