almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Ond träningsvärk

Allmänt Permalink0
Igår blev det ett ganska hårt pass på gymmet för ben och rumpa. Använde smithmaskinen ganska ordentligt igår och körde vanliga squats men även bulgariska utfall. Det känns ganska ordentligt idag kan jag meddela. Ändå stretchade jag efteråt för att minimera träningsvärken. Men det var nog för slarvigt med tanke på det hårda passet och den onda träningsvärken jag har idag. På gränsen att jag vill gråta, så ont gör det idag! Men konstigt nog är det en smärta man nästan strävar efter, man vill att det ska kännas dagen efter.
 
Idag blir det dock att vila, barnen har fått ledigt idag så vi har bestämt oss för att bara mysa idag. Ta det lugnt och bara njuta av ledigheten. Det behöver man ibland! Helgen går också så fort, hela veckan har det varit dagis/skola och på måndag åker barnen till deras pappa igen så jag vill passa på att mysa så mycket jag bara kan med dem innan det är dags att åka till pappa igen.
 
Nu ska jag halta mig in i duschen och se om varmvattnet kan mjuka upp de onda musklerna.. aaajj.

Det går framåt.

Allmänt, Bukplastik 2013 Permalink3
Det var länge sen som jag la upp en bild på magen. Det har hänt en del, jag har jobbat ganska hårt med den och resultaten börjar att komma. Jag vill få fram rutorna ännu mer och framför allt bygga sidan bättre. Men undra hur magen hade sett ut idag om jag aldrig hade tagit modet till mig och gjort bukplastiken? Allt skinn som hängde och gömde magmusklerna. Hade jag fått fram rutorna med hänget? Jag tror inte det. Jag ångrade operationen dagarna efteråt på grund av den intensiva smärtan men direkt jag fick se magen så har varje dag sen dess varit otroligt nöjd! Idag älskar jag min mage, trots mina bristningar och trots det stora ärret tvärs över magen. 
 
 

Andas in, andas ut.

Allmänt Permalink0
Igår var det ryggen som fick jobba på gymmet. Och jag måste verkligen säga att det gick riktigt bra! Jag höjde lite på vikterna och tänkte verkligen på tekniken så att varje övning skulle bli ordentlig. Ibland när man är lite stressad och har en tid att passa så händer det att övningarna blir lite slarviga, iallafall för mig.
Så idag känns det i ryggen, men den gör inte ont utan känns mer trött och slut.
Rygg är en del på kroppen som jag tycker är otroligt sexig, oavsett om det sitter på en kvinna eller man. En stark rygg är veckligen vackert och attraktivt. Så mer ryggträning!
 
 
Nu när barnen och jag har fått frukost i magarna så ska vi klä på oss och dra iväg på skola/dagis. Men först är det ett besök till gymmet som gäller och idag är det Biceps och axlar som ska få träna. Kanske lite bröst också på ett hörn? Och lite rumpa. Ja ni hör ju, det jag pratade om igår. Jag riktar alltid in mig på en muskelgrupp men ofta är hela kroppen inblandad. Nåja, det är vilodag imorgon! Heja heja.
Till top