almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Underbara måndagar

Allmänt Permalink0
Egentligen skulle jag ha jobbat idag, men på grund av höften så fick jag ta ut en semester dag 😊 har så många sparade så behöver få ut några.
Vi startade dagen med en promenad maken, jag och Melvin (och hunden såklart). Sen väckte vi de större barnen och åt frukost innan det var dags för skola. Sen bar det iväg till Haparanda för att se på saker som behövs till tvättstugan/badrummet/bastun. 
 
Vi har en vattenskada i den del i huset där tvättstugan, duschen och bastuutrymmet (bänkar och aggregat saknas) är. Vi har misstänkt det ett tag men har nu äntligen fått det undersökt och jajjemen. Som om detta hus inte kommit med nog skador 🙈 Vi köpte verkligen ett renoveringsobjekt utan att förstå det, blev lite lurade till det. Huset skulle vara i så himlans bra skick och det var mest skönhets fix som behövde göras, men vi har redan fått dra om all el (elen var livsfarlig enligt elektrikern), byta alla avloppsrör (totalstopp på 3m vilket orsakat avloppsvatten in i huset x 3), stänga av utstugan på grund av skadedjur och nu vattenskada + översvämning på gården. Glömde jag något? Men jag älskar huset ändå 😊 Trots allt elände så har huset sin charm ❤
 
Så med vattenskada så är huset nu lite upp och ner. Maken har redan rivit ut väldigt mycket! Hans plan är att bli färdig innan tösen kommer. Men det är idag endast 3v kvar till beräknat så vi får se 😁 han är ju en envis finne och arbetsmyra. Så om allt går att få tag i direkt utan allt för lång väntetid så borde han klara det. Tills dess får vi duscha lite här och där hos familj och vänner. 
Till top