almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Ny vecka!

Allmänt Permalink0
God morgon! 
 
Fortfarande så vaknar jag flera gånger på nätterna, vänder på mig, somnar om, vaknar, vänder på mig, somnar om osv. Så håller det på hela natten. Heeeela natten. Hela helgen när jag har kunnat sova ut så har det blivit att jag har stigit upp vid 6-7 tiden ändå för jag har inte orkat somna om en gång till 😂 så inge sovmorgon den här helgen inte. Hoppas detta med sömnen slutar snart så jag får sova ordentligt igen. 
 
Men något positivt är att det äntligen börjar kännas som att förkylningen har släppt, herregud vad länge den satt i! Så idag ska jag åka en sväng till gymmet och mjukstarta lite 😊 vill ju kunna hålla igång trots graviditeten så man inte tappar allt, dock är det underhållning och inte byggning som gäller nu. 
 
Illamåendet verkar ha kommit tillbaka lite, fått spy 3 ggr på lite mindre än en vecka. Och mår svagt illa mot kvällen. Det är nog första graviditeten där jag mår illa så här länge, och där jag inte kan äta vissa saker. Som exempel sötsaker, jag kan äta det men undviker det helst. Får lite rysningar i ryggen av smaken av sött och sliskigt. Säkert eftersom jag spydde så mycket i början av graviditeten. Och det är ju faktiskt inte fy skam heller att inte kunna äta sånt när man är gravid och ska gå upp ett par kilon. 
 
En liten snabb uppdatering, bloggade faktiskt även när jag var gravid med de andra barnen. Dock raderade jag den bloggen. Men jag hann läsa igenom den 😊 så det är lite tanken nu, kunna gå tillbaka sen och läsa hur allt var när bebisen har kommit ut 😊
Till top