almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

En ny dag.

Allmänt Permalink0
God morgon på er! Här blev det att stiga upp redan före kl 4. Lilleman var pigg och låg bara och skrattade, varför sova när man kan busa och charma mamma och pappa istället? 😍😂 Men efter ett tag ville han äta och sen somnade både han och pappan om. Men för min del gick det inte att somna om så jag steg upp och röjde upp efter alla barnen (jepp, allt har fått väntat några dagar) samt röjde i köket. 
 
Förra veckan var alla barnen samlade här, alla 6 barn. Och vi hade massor av saker inplanerat, bland annat skulle jag hålla utbildning i kommunen i 2 dagar sen träffa prästen, vi skulle på husvisning, baka inför dop och så vidare. Och skolavslutning! Plus fotboll. Sen träning på sångerna som barnen uppträdde med på dopet. Så det var verkligen en fullspäckad vecka. På lördagen steg vi upp 5.30 och började dekorera tårtorna och sen snabbt iväg till affären för att köpa blomster att dekorera lokalen med. Vi skulle ha barndop i lördags och sedan bjuda på fika. Så före dopet skulle lokalen ställas i ordning och alla cupcakes skulle dekoreras plus lite smått och gott. Mycket små pynt och pillande vilket tog 2 timmar, men räknat från start med tårtorna så tog allt 4 och en halv timma. Sen hem och fixa allas hår och skicka barn efter barn i duschen. Men allt gick bra och vi tog oss till kyrkan! Och vilket dop det blev, jag är så nöjd med dopet och så stolt över tjejerna som vågade sjunga inför alla ❤ Och fikat tog slut ganska snabbt vilket jag tar som ett gott tecken! Så allt stök och planerande var värt tiden. Men jisses så slut både jag och Vellu var på söndagen. Herregud.. först idag man börjar känna att energin har återvänt och man börjar känna sig som människa igen. 
 
Men nu kan vi njuta av lugnet igen, vi har några husvisningar inplanerade den här veckan och jag hoppas att vi snart hittar vårt hus så vi slipper trängas i vår lilla lägenhet. Så man får börja fixa och inreda i det nya hemmet, och starta ett nytt oskrivet kapitel i vårt liv. 
 
 
Lite från dopet. 
Till top