almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Väntan är över ❤

Allmänt Permalink0
Det har hänt en del sen sist.  Vi fick vänta några dagar till men 4 april startade de efterlängtade värkarna på eftermiddagen och 5 april kl 04.59 kom han äntligen till världen ❤ Kommer sätta mig ner en annan dag och skriva en förlossningsberättelse, om hur det startade och hur allt gick. När jag har lite mer tid 😊 Inte bara för att berätta utan för att kunna se tillbaka senare och minnas. 
 
Men kort och gott så gick allt väldigt bra och jag (vi alla) mår verkligen otroligt bra. Har aldrig haft en så bra återhämtning som efter denna förlossning. Redan samma dag promenerade vi runt på Sunderby sjukhus på kvällen och dagen efter när vi kom hem tog jag en rask promenad och det var så skönt! Kände ingen smärta alls så jag kunde verkligen njuta av promenaden, vilket jag inte kunde göra sista månaderna av graviditeten. 
 
Man är verkligen i en bebisbubbla första tiden 😍 kan ligga och bara titta på honom hur länge som helst. Helt ofattbart att den där lilla skatten var det som rörde sig inne i magen, han som höll mig sällskap när jag inte kunde sova. Många nätter har jag legat med handen på magen och känt hans sparkar, och nu är han här med oss ❤ Äntligen kan vi pussa på honom, mysa och bara se på honom. Förundras över att han är vår. Helt otroligt! 
 
Just nu ligger han i sin säng för första gången, och han sover jätte gott. Tänk att vi två ska få mysa varje dag i över ett år, har verkligen längtat efter detta så ska ta vara på varje sekund ❤
Till top