almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Puh!

Allmänt Permalink0
Vilken första vecka i skolan det har varit, puh! Vi är nu igång med c-uppsatsen, härligt att starta en ny termin med uppsatsskrivning. Speciellt när det först går helt åt skogen. Vi satt och arbetade med ett ämne i fem dagar när vår handledare kom på att ämnet inte skulle funka i slutänden, yay. Så vi fick skrota allt arbete vi redan hade gjort (+ att vi redan hade hunnit beställa artiklar som hade passat till syftet med uppsatsen) och börja fundera ut ett nytt ämne. Så hela lördagen spenderades med att fundera över ett nytt ämne samtidigt som stressen började byggas upp i och med att handledaren ville ha in projektplanen för uppsatsen redan på måndag morgon. Efter några timmars provsökningar kom vi fram till ett nytt och intressant ämne, men det visade sig att vi inte får skriva om det då det är ett ämne som tillhör specialisterna. Jahapp, fundera ut ett nytt ämne och där mellan svängarna hann tankarna "Nu hoppar jag jävlar av den här skiten!!" men så kom en ny idé vilket handledaren hyllade så hela söndagen, verkligen hela, från tidig morgon till sen kväll satt vi och sökte, skrev och skrev ännu mer och poff så hade i en projekt plan. Igår träffade vi handledaren och gick igenom små detaljer med projektplanen, finslipade den och sökte fler artiklar. Nu på morgonen ska hon bedömma projektplanen för sista gången och avgöra om vi är godgända och får lämna in den + delta i seminariumet nu på fredag eller om vi måste vänta till omgång nr 2. Hoppas!
 
I övrigt med träningen så går allt som det ska, motivationen har varit på nedåtgående men jag har kört alla inplanerade pass ändå och nu börjar motivationen sakta att komma tillbaka igen. Dieten har det gått lite si så där med, har pratat med coachen om att ta ett uppehåll från det är så otroligt länge kvar till debuten. Att gå på ett låg kaloriintag en längre tid kan jag inte rekomendera, det funkar men det är väldigt påfrestande när man har så mycket annat runt om och ändå är så pass aktiv som jag är och är van att vara. Det är svårt att hålla orken uppe när man enbart får i sig 1600-1800 kalorier om dagen, är det en kortare period så absolut kan man bita ihop men när det är en så otrolgit lång period så tar det mer än det ger. Och coachen höll med och tyckte att det var en bra idé! Så just nu är fokus med på träning och motion än diet och kost. 
 
Ett snabbt inlägg, för nu måste jag väcka barnen så de hinner få i sig frukost innan vi ska dra till skola/dagis. För min del blir det en snabb trip till LTU med E. Vi ska se om vi kan lyckas få fram nån till artikel då de vi skriver om inte riktigt finns så mycket skrivet i. Så vi hoppas att Lotta kan hjälpa oss en smula i sökverkstaden. Håll tummarna!
 
Till top