almostthere.blogg.se

Allt är möjligt, bara man har viljan att kämpa för det!

Radera.

Allmänt Permalink0
Förra natten är nog den enda natten på väldigt länge som jag endast vaknade en gång, och som jag sov oerhört gott och tungt när jag väl sov 👌 Önskar jag kunde säga samma om denna natt 😅 Drömt en hel del konstigt, bland annat om en gammal kollega. Ingen bra dröm kan jag säga 😂 Sen drömde jag om löss! Att jag hittade löss i mitt hår, så vaknade nästan i panik (kl 3) och funderade om jag hade löss, sen började jag fundera om jag drömt det för att jag borde kolla så vad tror ni jag gjorde? 🙊 jo steg upp för att hämta luskammen men hittade inga fynd alls 😂 sen var det kört.. Så nu ligger jag är en timma senare och kan inte somna om. 
 
Och när man inte kan sova, då tänker man. Har ni någon gång tänkt på hur man oftast tror väldigt gott om någon för att sedan inse att det endast var en fasad. Hur man ibland önskar man redan visste saker om en del innan man la ner energi på att lära känna personen för att sedan bli besviken. Tänk kunde man ha en bok med alla svar, med facit på hur allt skulle bli. Men sen samtidigt, man skulle aldrig vara den man är idag om man inte gått igenom det man gjort. Det är ju på grund av det vi är med om som vi formas till de vi är idag. 
Så egentligen ska man väl inte ångra saker man gjort eller människor man träffat, men en del saker och personer hade varit ganska skönt att bara radera bort. Leva om vissa händelser och göra andra val helt enkelt, lagt energin på bättre ställen där det hade gjort mer nytta. Men hade man gjort andra val så hade livet inte sett ut som det gör idag, och det vill då jag inte ändra på😊
 
Så visst kan man tänka, men ändra skulle jag aldrig vilja göra med bekostnad på att det som är skulle ändras. För jag är där jag vill vara ❤ även om saker bakom mig än kan tynga ner och göra att jag ibland känner att jag hade velat radera bort det helt. Som med en bild eller ett textmeddelande. Bara trycka på "radera". 
Till top