Börjar vara dags.

Kommentera
Allt hårda arbete på gymmet har börjat visa sig nu! Rumpan har blivit rundare, benen har minskat i bredd och magen har fått mer konturer. Resultat vill man ha och ibland snabbt, men det kommer inte snabbt utan man får snällt vänta och äntligen händer det saker.
Tog formbilder för cirka en vecka sen, men min mobil valde att ge upp igår. Förde över allt på datorn och provade att radera allt på mobilen ifall att det mirakulöst skulle funka igen, men icket. Så när jag tänkte se igenom alla mina bilder som jag hade fört över så upptäcker jag att skiten inte funkar. Det bara hänger sig, så bilderna fanns där på datorn men det gick inte att se på dom så det var bara att radera.
Otroligt tråkigt med tanke på hur mycket bilder jag hade där. Men men, vi får se till att ta nya bättre det här året, inte hänga läpp för förlorade bilder.
 
Den här veckan har vi sammanlagt cirka sex timmar på skolan, resten är ledig tid. OTROLIGT SKÖNT. Så jag ska passa på att bara njuta den här veckan och ta det lugnt. Känner mig redan "skoltrött", men efter den här veckan så är det bara ett år kvar. Då går vi in i termin 5 av 6! Så det är kortare bit kvar än det som redan passerat, så bara bita ihop. Snart är jag i mål.. Snart!