Det känns bra nu..

Kommentera
Idag är en sådan dag där det verkligen känns riktigt bra, både i "kropp och knopp". Har varit otroligt trött i cirka en vecka men idag känns det som att jag är fullproppad av energi, energi som vill få komma sig ut.
Med tröttheten i kroppen så har det inte blivit mycket träning och vilan kanske behövdes men jag tror det är orsaken till att jag idag känner att jag bara vill svänga loss, bli av med energin.. Har ett glädjerus i kroppen! Ni vet när man bara vill skrika till ett glädjetjut? Så känns det..
 
Så idag blir det en tur till gymmet för träning av rumpa och lår. Igår var jag en sväng tidigt på morgonen och visade en tjej magövningar. Gick igenom det bästa jag vet, som jag utmanar min mage med så ska bli roligt att få höra idag hur hennes magmuskler mår. Dom borde vara riktigt onda idag med tanke på träningen igår.
 
Det är något jag verkligen tycker är roligt. Att efter min viktresa så har det i perioder hört av sig en hel del folk som vill få tips för hur dom ska göra. Få lite hjälp med deras egen resa och utveckling, tips på övningar som kan hjälpa en bit på vägen. Jag hjälper mer än gärna och jag tycker enbart att det är roligt, en ära faktiskt. Att bli tillfrågad om hjälp, för jag ser mig själv inte som direkt kunnig i viktminskning eller träning. Jag vet att jag kan en hel del men jag trodde aldrig att så pass många skulle vilja ha just min hjälp. Det är verkligen en ära!